BALASTIERA BERINDAN

  Balastira Berindan

  Pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor nostri, in 2004, firma si-a deschis un punct de lucru in satul Berindan, judetul Satu Mare.

  vezi mai mult

  TERMENI SI CONDITII

  Site-ul www.prodeximp.ro este un site de prezentare, proprietate a Prodeximp. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Prodeximp fiind protejate de legea pentru drepturile de autor. Vizitarea acestui site implica acceptarea conditiilor detaliate mai jos.

   

  Prodeximp garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.prodeximp.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Prodeximp. Prodeximp isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum ai orice modificari ale site-ului www.prodeximp.ro ai a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Prodeximp nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza.

   

  Conditii de utilizare
  Utilizatorul este de acord sa foloseasca site-ul numai an scopuri legale ai se obliga sa: a) nu modifice, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute prin intermediul acestui site web; b) nu desfasoare si sa nu permita activitati de craking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea si buna functionare a acestui site vor fi actionati in instanta, civil si penal. c) nu foloseasca informatiile de pe site in scopuri comerciale, fara acordul scris al Prodeximp.

   

  Obligatiile Prodeximp se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.prodeximp.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se fac numai catre conducerea Prodeximp sau catre autoritatile in drept.

   

  Litigii
  Prin accesarea site-ului www.prodeximp.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus.

   

  Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Prodeximp sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

   

  Dispozitii generale
  Prodeximp isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si ale continutului site-ului www.prodeximp.ro si a structurii acestuia, fara notificarea prealabila. Prodeximp nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza.

   

  Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a Prodeximp.

   

  Administratia Prodeximp

   

  Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

   

   

  CONTACT

  T: 0261 - 717435
  F: 0261 - 711475