BALASTIERA BERINDAN

  Balastira Berindan

  Pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor nostri, in 2004, firma si-a deschis un punct de lucru in satul Berindan, judetul Satu Mare.

  vezi mai mult

  PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


  SC PRODEXIMP SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre Dumneavoastră ori o alta persoană. Aceasta Politica de Confidenţialitate defineşte modul în care noi, Prodeximp SRL, colectam, stocam şi utilizam datele Dvs. personale.  Cum colectam sau obţinem informaţii:

  Când furnizaţi datele respective - prin contactarea noastră.  Tipul de date colectate:

  In emiterea unui contract de vanzare-cumparare, emiterea facturii proforme şi a facturii fiscale sunteţi de acord sa furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre socieatea Dvs. şi despre reprezentatul legal, sau persoana de contact aşa cum se solicita în formularul de înregistrare ca utilizator, în contractul de vanzare-cumparare, în factura proforma şi în factura fiscala.

  In cazul în care informaţiile nu sunt adevărate, inexacte sau incomplete, Prodeximp SRL îşi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinţa contul dvs. fără nici o notificare prealabila.  Datele solicitate în formularul de contact, emiterea contractului de vanzare – cumparare sau prestări servicii şi pentru facturare sunt:

  denumire societate,adresa sediul social, date de identificare fiscala (CUI, nr. înregistrare în Registrul Comerţului), adrese livrare (puncte de lucru), adresa web,telefon, fax, referinţe bancare (cont IBAN şi denumire banca), nume şi prenume reprezentant legal sau al persoanei de contact din cadrul societăţii, seria şi numărul documentului de identitate, funcţie, e-mail, telefon mobil, semnatura. Toate aceste date sunt necesare pentru validarea comenzii, livrarea bunurilor si/sau serviciilor, şi emiterea facturilor pentru bunurile/ serviciile livrate. Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.  Telefon:

  Când ne contactaţi prin telefon colectam numărul dvs. de telefon şi orice alte informaţii pe care ni le furnizaţi în timpul conversaţiei cu noi. Nu înregistram apelurile telefonice.

  Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare la prelucrările datelor sale personale.  Scopul colectării datelor este:

  Informare referitoare la produsele/serviciile şi ofertele comerciale ale societăţii Prodeximp SRL, incheierea contractelor, informaţii despre produse şi servicii, soluţionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatii/sesizari făcute de către clienţi.  Partajarea datelor

  Datele personale de identificare colectate de SC Prodeximp SRL nu sunt difuzate către terti.Vom utiliza informaţiile dvs. în legătura cu punerea în aplicare sau cu potenţialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu schimbul de informaţii cu agenţiile de colectare a datoriilor, dacă nu plătiţi sumele datorate atunci când sunteţi obligat contractual sa faceţi acest lucru.Drepturile noastre legale pot fi contractuale sau necontractuale.

  Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială.

  Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

  De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.  Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

  Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp veti fi clientul nostru. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.  Ce drepturi aveți

  Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact din antet.  CONTACT

  T: 0261 - 717435
  F: 0261 - 711475